Aanmelden

We komen elke 2e donderdagavond en elke laatste donderdagavond van de maand samen (zie Data).

Ons eetclubseizoen loopt van september tot september. In juni, juli en augustus is er een summerbreak in verband met de vakanties van iedereen. Maar dan beginnen we in september weer fris aan een nieuw eetclubjaar.

Als je wil komen kennismaken tijdens een proefavond en zin hebt om mee te doen met Eetclub JOIE DE VIVRE, vul dan onderstaand formulier even volledig in aub. We vragen deze gegevens omdat indien je officieel gaat meedoen na je proefavond, we al jouw relevante gegevens al hebben. Dat maakt het organiseren van de eetclub eenvoudiger. Bij niet aansluiten verwijderen wij jouw persoonlijke gegevens gewoon weer (we hanteren uiteraard de AVG wetgeving en privacywet).

Miranda zal binnenkort telefonisch contact met je opnemen om kort over de eetclub met je van gedachten te wisselen en je motivatie voor deelname te horen. We zijn een club voor levensgenieters en blije mensen. Geen praatgroep voor de bespreking van zware onderwerpen.

Na het telefoongesprek zullen wij jou aan de whatsappgroep toevoegen, zodat je informatie krijgt over de eetclubavonden, waar het is, wie de gastvrouw dan is. Deze info ontvang je ook per email. Ook kun je je via een privéwhatsappbericht of per email aanmelden voor een specifieke eetclubavond.

Heb je andere vragen, dan kun je die uiteraard ook per email even toesturen via info@eetclubjoiedevivre.nl

INSCHRIJFFORMULIER

    We verheugen ons op jouw komst!

    Eetclub Joie de Vivre

    Enthousiaste groet,

    Miranda Nanda Maria van Dijk