Bijdrage om mee te doen

Je kunt de eerste keer vrijblijvend komen ‘proeven’ hoe je het vindt. Bovendien kunnen we dan allemaal ervaren of we als mensen onderling een klik hebben, want iedereen heeft z’n eigen karakter en achtergrond immers. Gezelligheid en genieten is het grote motto van onze eetclub.

JOIE DE VIVRE, is een Franse uitdrukking, die levensvreugde en levenslust betekent. En dat delen we heel graag binnen onze groep, vandaar dat we het onderling goed met elkaar moeten kunnen vinden.

Wil je na je proefavond graag meedoen, dan vragen we een kleine bijdrage van € 29,50 om je als deelnemer bij onze eetclub officieel aan te sluiten. Je deelname is dan voor 12 maanden geldig. Na die periode kun je een nieuwe 12 maanden aangaan (of eventueel opzeggen). De betaling van je bijdrage kun je via een tikkie voldoen nadat je op proef hebt meegedaan en als je je officieel wil aansluiten.

Met de kleine bijdrage van alle deelnemers worden de jaarlijkse kosten voor de website & hosting betaald. Maar ook de diverse vragenpot kaartensets. Ook de kosten van de flyer ter promotie van de eetclub en de diverse wervingsactiviteiten voor nieuwe deelnemers en advertentiekosten worden met de bijdragen gedekt.

*De organisator bewaakt een harmonieuze gezellige sfeer en onderneemt gepaste actie als er sfeerontwrichting en privacyschending plaatsvindt, waardoor het eventueel kan voorkomen dat deelname aan de club kan eindigen voor degene die dit veroorzaakt. Het groepsbelang staat altijd voorop en een fijne sfeer bewaken ook. Restitutie van de 12 maanden bijdrage is bij sfeerontwrichting of privacyschending uitgesloten, maar ook als je zelf tussentijds opzegt.